Netflix Almanca Diziler Listesi

       Netflix Almanca En İyi Dizileri


  Dil öğrenmenin bir diğer yolu olan dizi ve film izleyerek Almanca öğrenmeyi keyifli hale getirebilirsiniz.Almanca seçeneği ile izleyebileceğiniz  Alman yapımı Netflix dizileri listesini oluşturduk.



1- Dark

2017 yılında dizinin ilk bölümü yayınlandı. Bilim Kurgu severler için Dark izlemesi keyifli. Sırlarla dolu serüveni izleyebilirsiniz.

1- Dark 2017 yılında dizinin ilk bölümü yayınlandı. Bilim Kurgu severler için Dark izlemesi keyifli. Sırlarla dolu serüveni izleyebilirsiniz.


2-Babylon Berlin

Dizi Berlin, Köln'de geçmekte eski 19.yy Almanyasında geçmekte. O zamanın Almanyasının külütürünü sosyal yaşamı öğrenebileceğiniz bir yapım. Davayı çözmek için Berlin'e giden kişinin suçlu,hukuk,sanatı üçlüsünde dönen bir film.

2-Babylon Berlin Dizi Berlin, Köln'de geçmekte eski 19.yy Almanyasında geçmekte.


3-Transporter

 Taşıyıcı filmi çok beğenilmesi üzerine bu tarz yapımlara zaten aşınayız. Her bölümde farklı olayların geçtiği bir yapım.

Transporter  Taşıyıcı filmi çok beğenilmesi üzerine bu tarz yapımlara zaten aşınayız. He



4- Cadılar Okulu


Şansına Cadılar okuluna girebilen bir sakarın başına gelenleri konu alan  Harry Potter Filminin Alman mizacına uyarlanmış çakması.

 4- Cadılar Okulu   Şansına Cadılar okuluna girebilen bir sakarın başına gelenleri konu alan  Harry Potter Filminin Alman mizacına uyarlanmış çakması.


5-Crossing Lines:

 Dünyadaki olumsuzlukarı,adaletin,insan haklarının ,suç, savaş konularını ele alır.


 5-Crossing Lines:  Dünyadaki olumsuzlukarı,adaletin,insan haklarının ,suç, savaş konularını ele alır.


6- Ben Hur :


 Macera dolu bir dizi Yahudi, Roma Tiberius arasında geçen ihanetin köleliğin tarihi yıllarında neler olduğunu anlatan yapım.
    Macera dolu bir dizi Yahudi, Roma Tiberius arasında geçen ihanetin köleliğin tarihi yıllarında neler olduğunu anlatan yapım


7- World Without End:


 Yüz yıl savaşlarını konu alan 14.yy'da geçen karakterlerin epikleştirildiği macera dolu yaratıcı kitapdan esinlenerek yapımış bir yapım..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz eklenmiştir. Almanca Öğretmenim Katkıda Bulunduğunuz için teşekkürler.

Pages