OBM Almanya işçi alımı

            Almanca aldığı karar ile işkur üzerinden Almanya'da çalıştırılmak üzere ilk etapda 10.000 işçi alımı 2018 yılı içinde gerçekleştirilicektir. Almanya işçi alımı Aylık kaç tl asgari ücret verilecek ?Almanya işçi alımı başvuru formu nereden ve nasıl doldurulur?Almanya hemşire alımı nedir? Vasıflı ,vasıfsız hangi şartlarda işci alınacak?OBM Türkiye sitesi kapalı mı? Almanya sağlık sektöründe işci alımı yapacak mı?2019 yılında işci alımları devam edecek mi?


Almanya Hangi sektörde Türkiye'den işci alımı yapacak?


  • Vasıflı - vasıfsız işci alımı
  • Kaynakçı
  • Hemşire - Hemşir
  • Kamyon - Tır Şoförü
  • Elektirik tesisat ustası

almanya işçi alımı ,almanya işçi alımı 2018,almanya asgari ücret 2018  almanya işçi alımı başvuru formu,obm,obm almanya  almanya işçi alımı başvuru , almanya işçi alımı 2018 başvuru  almanya hemşire,almanya hemşire alımı,obm-turkiye















Almanya'da asgari ücret 2018 ne kadar gitmeye hak kazananlar kaç TL alacak?


        Almanya'da minumum asgari ücretli maaşı 3000 euro'dan başlıyor. Bununla beraber mesai ücretleri ile birlikte maaşını 4000 euro kadar çıkabilir. Maaşınız sizin yaptığınız mesleğe göre değişiyor. Eğer piyasada aranan bir kaynakçı iseniz gayet yüksek maaşlar alabilirsiniz. 3000 euro ortalama 6 ile çarparsak yaklaşık 18.000 tl para yapıyor. Fakat hemen sevin meyin çünkü 3000 euro Almanya'da yaşadığınız şehire göre harcamalarınız artıcaktır. Aylık 1000 euro kenera koyabilirseniz ne mutlu size!
alımı,obm-turkiye  almanya işçi alımı başvurusu,almanya işçi alımı 2018 başvuru formu  almanya sağlıkçı alımı,almanya vasıfsız işçi alımı,almanya işçi arıyor



Almanya  İşci Alımı Şartları 


      Alımlar özellikle sadece yaş sınırı ve sağlık yönünden bir engelinin olmaması şartı konulmuştur.
18 ile 40 yaşları arasında işci alımı yapılcaktır. Buda gösteriyorki Almanya öğrenmeye yatkın verim alabilceği kişileri kendi işlerinde kullanmayı amaçlamaktadır.

OBM Türkiye sitesi kapalı mı?


             Evet şuanda teknik arızalardan dolayı yoğun talep sitenin kapanmasına yol açtı. www.obm-turkiye.com üzerinden başvuru yapılabiliyordu fakat geçici süreliğine askıya alındı. Şuan sitede aşağıdaki gibi bir hata var. http://obm-aviation.com/ almanya sitesi. Çok yakında tekrar başvurular açılacaktır.

 www.obm-turkiye.com üzerinden başvuru yapılabiliyordu fakat geçici süreliğine askıya alındı.


Sağlık Sektöründe 80.000 Hemşire mi Gönderilecek?

          Avrupa bilindiği üzere bizden sağlık yönünden oldukça geride. Kaldıki bizim ülkemizde boşta bir çok hastanede hemşire bulunmasında zorluk çekilirken Almanya Türkiye'den 80.000 hemşire talep etmesi ileride Türkiye'de hemşirelik bölümlerinde mezun olan öğrencilerin iş bulmaları kolaylaşacaktır. Evet ilk etabta kademe - kademe 80.000 hemşire gönderilcek fakat burada giden kişilerin bizi orada en iyi şekilde temsil etmesi gerekirki gidenlerden sonra gelecek olan kişiler daha iyi karşılansın. Aksi takdirde alımların kapatılması söz konusu olacaktır.

Almanya işçi alımı 2018 başvurular "www.obm-turkiye.com " üzerinden mi yapılacak?


     Evet başvurular obm türkiye sitesi üzerinden yapılacak şuan geçici süreliğine kapalı. Başvuru forumunda sizden istenen kişisel bilgilerinizi, iletişim bilgilerinizi, okuduğunuz okul, mezun durumunuz, gibi başlıca kendinizi tanıttığınız bilgileri istemektedir.

Almanya işçi alımı  başvurular ücretli mi?

      Başvurular ücretsizdir. Sizden başvuru sırasında para isteyen kişilere kesinle ödeme yapmayınız. obm- türkiye sitesiden kendiniz başvuru formunu ücretsiz birşekilde doldurabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz eklenmiştir. Almanca Öğretmenim Katkıda Bulunduğunuz için teşekkürler.

Pages